Στις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης ο Σωκράτης Βατάλης: «Στήριξη του δημόσιου τομέα και του ανθρώπινου δυναμικού»

 

 


Τους υπαλλήλους που εργάζονται στις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης, επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, στα πλαίσια των επαφών του με τους ανθρώπους που στηρίζουν τη δημόσια διοίκηση και συμβάλλουν στην προώθηση έργων και δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.



Ο Σωκράτης Βατάλης, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους με τους οποίους έχει μια άψογη συνεργασία στα πλαίσια της επαγγελματικής του διαδρομής καθώς ως Πολιτικός Μηχανικός και επιβλέπων δεκάδων σημαντικών έργων στην περιοχή, έβρισκε πάντα τη διάθεση για προσφορά και συνδρομή από μέρους τους:

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι για μένα φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες. Η υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, η εμπειρία τους και το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, αποτελούν σοβαρά εχέγγυα για την υποστήριξη της δημόσιας διοίκησης. Η ενίσχυση των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα και η στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται σε αυτόν, αποτελούν προτεραιότητα για την επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση ώστε να οικοδομήσουμε ένα κράτος δίπλα στον πολίτη προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια