Επίσκεψη της Μονάδας Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε δυο καινοτόμες επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

 

 


Η Μονάδα Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχε την τιμή να φιλοξενηθεί από δύο από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις στη Δυτική Μακεδονία αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις τους, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.Θα θέλαμε αρχικά να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία  B&T Composites και τον Πρόεδρό της κ. Βασίλειο Τιριακίδη - μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και διοικητικά μέλη της επιχείρησής - για την εξαίρετη φιλοξενία τους στους χώρους της εταιρείας. Η B&T Composites, ούσα μια από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις στον χώρο της παραγωγής προϊόντων από ανθρακονήματα και υαλονήματα, πραγματικά εντυπωσίασε και ενέπνευσε τους φοιτητές της Μονάδας Επιχειρηματικότητας του ΠΔΜ με τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματά της. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Κτήμα Άλφα για την φιλοξενία του. Το Κτήμα Άλφα πρωτοπορεί εδώ και χρόνια στο χώρο του κρασιού, παράγοντας υψηλής ποιότητας κρασιά από την περιοχή του Αμυνταίου. Οι εγκαταστάσεις του και η ποιότητα των κρασιών του εντυπωσίασαν τους φοιτητές της Μονάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιες από τις πλέον γνωστές ετικέτες του Κτήματος.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια