Υπογράφηκε η σύμβαση «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Π.Ε. Κοζάνης» από τον Γ. Κασαπίδη προϋπολογισμού 9.500.000 ευρώ

 

 


Υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου 2023, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας Π.Ε. Κοζάνης». Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος και υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών.

 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 9.500.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α) και περιλαμβάνει εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σύμβασης και ασφάλισης και εργασίες ηλεκτρομηχανολογικών.

 

Σημαντικά έργα προωθούνται μέσω του προγράμματος «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

 

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης: «H αναβάθμιση του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής».

 

Τέλος να αναφέρουμε πως η προθεσμία περαιώσεως του έργου είναι 18 μήνες και αρχίζει από την ημέρα της υπογραφής της σύμβασης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια