Σκύλος που “φιλοξενείται” στην ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ στα Πετρανά), επιτέθηκε σε 2 εκπαιδευτικούς…Το σχολείο ζήτησε βοήθεια από τον Δήμο και αναμένει....



Σε απόγνωση οι εκπαιδευτικοί της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ στα Πετρανά), καθώς όπως αναφέρουν κάποιος ‘’φιλόωζος’’ εγκατέλειψε μέσα στον χώρο της ΕΠΑ.Σ ένα σκυλί το οποίο είναι επιθετικό, ενώ ήδη έχει επιτεθεί σε 2 καθηγητές. Το σχολείο έχει απευθυνθεί στον Δήμο, αναμένοντας την επίλυση του θέματος…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σχολείου

“Σας αναφέρουμε ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα στον χώρο του σχολείου της ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠ.Α (ΠΡΩΗΝ ΟΑΕΔ) ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 11ο Χιλιόμετρο Κοζάνης-Λάρισας.


Εδώ και μία εβδομάδα κάποιος ‘’φιλόωζος’’ εγκατέλειψε μέσα στον χώρο της ΕΠΑ.Σ ένα σκυλί. Ενημερώσαμε τηλεφωνικά την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου τρεις τουλάχιστον φορές, προκειμένου να έλθει να μαζέψει το σκυλί, καθώς αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των μαθητών μας και του προσωπικού του σχολείου μας. Στις 8/5/2023 συνάδελφος εκπαιδευτικός δέχτηκε επίθεση μέσα στον χώρο του σχολείου από το εν λόγω αγριεμένο σκυλί.

Ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και λάβαμε την υπόσχεση ότι θα έρθουν να το περισυλλέξουν. Χθες, 9/5/2023 το σκυλί επιτέθηκε σε άλλη συνάδελφο στο σχολείο και τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε και πάλι το μοιραίο.

Κλήθηκε και πάλι ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, αλλά το σκυλί παραμένει ακόμη στο χώρο του σχολείου. Προβληματιζόμαστε ειλικρινά τι πρέπει να συμβεί χειρότερο..? ώστε να περισυλλεγεί το σκυλί, καθώς αποτελεί δημόσιο κίνδυνο σε Δημόσιο σχολείο.”



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια