Σε Αιανή και Γαλατινή ο Σωκράτης Βατάλης: «Δε θα λείψει κανείς από το προσκλητήριο της 21ης Μαΐου»

 


«Η Αιανή των δημοκρατικών αγώνων δεν μπορεί να λείπει από το προσκλητήριο αλλαγής και ανατροπής στις 21 Μαΐου», επεσήμανε ο Σωκράτης Βατάλης την Κυριακή το απόγευμα από την Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης, όπου συνέχισε τις περιοδείες του και συνάντησε πολίτες της περιοχής.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους της Αιανής κυριάρχησε η ανησυχία και ο προβληματισμός για την απώλεια της δυναμικής που σημειώνει μια από τις πιο συμπαγής τοπικές κοινωνίες της περιοχής, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι αυτοί που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το χωριό.



Ίδια κατάσταση σημειώνεται και σε ακόμα ένα μεγάλο χωριό του Νομού Κοζάνης, τη Γαλατινή, περιοχή στην οποία βρέθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας ο Σωκράτης Βατάλης.



Απώλεια θέσεων εργασίας, ξήλωμα υπηρεσιών και έλλειψη κινήτρων για νέους- νέες δεν δημιουργούν συνθήκες φυγής για όσους θέλουν να φτιάξουν τη ζωή τους στον τόπο που γεννήθηκαν.

Μήνυμα ελπίδας για πολλούς πολίτες η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στην Κοζάνη, με τα όσα είπε και ανέφερε για το Νομό να γίνονται πρώτο θύμα συζήτησης στις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σωκράτης Βατάλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια