Σωκράτης Βατάλης: «Στις 21 Μαΐου ο Ν. Κοζάνης εμπιστεύεται Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ»

 


Το μήνυμα της ελπίδας, της νίκης και της ανατροπής έστειλε το Σάββατο από την Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης, με τους πολίτες της περιοχής να δείχνουν πως συντάσσονται στο μεγάλο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή πορείας στις 21 Μαΐου.

Οι πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκαν με θέρμη τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας και απέδειξαν πως δεν ξεχνάνε τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα πρόσφερε αυτή στην περιοχή, η οποία στενάζει τα τελευταία τέσσερα(4) χρόνια με τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για βίαιη απολιγνιτοποίηση και ερήμωση του τόπου.



Την ομιλία παρακολούθησε μαζί με τον κόσμο ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, ο οποίος διαπίστωσε την εμπιστοσύνη του κόσμου στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα για την Ελλάδα και ιδιαίτερα το Νομό Κοζάνης που οφείλει να έχει ισχυρές φωνές ώστε να μη χαθεί χρόνος στην πορεία για την υλοποίηση όλων εκείνων των πολιτικών οι οποίες θα αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα και θα βάλουν σε πορεία ανάπτυξης τον τόπο.



«Η ομιλία Τσίπρα και η υποδοχή του κόσμου απέδειξαν ποιος είναι εκείνος ο πολιτικός αρχηγός που μπορεί να συνομιλεί με τους πολίτες και να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Η συγκλονιστική παρουσία των συμπολιτών μας στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης ήταν ακόμα ένα μήνυμα πραγματικής δημοσκόπησης η οποία θα επιβεβαιωθεί στην κάλπη το βράδυ της 21ης Μαΐου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια