Θεόδωρος Καρυπίδης. Πολιτική ομιλία στην Κοζάνη. «Στις 21 Μαΐου θα νικήσει ο λαός»

 





Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, πραγματοποίησε την πολιτική του ομιλία ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεόδωρος Καρυπίδης .




«Σήμερα από εδώ με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση σας, ξεκινάμε τη μάχη των 7 ημερών για την τελική ΝΙΚΗ».
Πρωταγωνιστές της βραδιάς, φίλοι, συγγενείς, συνοδοιπόροι του στην πολιτική και τη δημοσιογραφία ενώ εντύπωση προκάλεσε η ταυτόχρονη ερμηνεία της ομιλίας του, στη νοηματική γλώσσα από τη κα Βίκη Ζιάκα, «σπάζοντας» τους κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του έδωσε το στίγμα για έναν αγώνα που αξίζει, για έναν αγώνα χωρίς διακρίσεις και  αόριστες υποσχέσεις.




Ανέλυσε το δικό του όραμα για το Νομό Κοζάνης και προέτρεψε τον κόσμο να προχωρήσει στη ... δική του υπέρβαση για να σταθεί και πάλι η κοινωνία στα πόδια της.

Μεταξύ των άλλων έκανε και μια αναδρομή στους αγώνες που έδωσε από τη θέση του Περιφερειάρχη με τους συνεργάτες του. «Ήμουν παρόν», υπογράμμισε:

  • Όταν με επιχειρήματα και την υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα κατάφερα να έρθει το μειωμένο τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος στο Νομό μας.

  • Όταν κινδύνευε η αποπεράτωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο πλέον όλοι φωτογραφίζονται και διεκδικούν δάφνες, και εντελώς αθόρυβα αλλά και αποφασιστικά πέτυχα έκτακτη πρόσθετη χρηματοδότηση, ώστε να αποφευχθεί η απώλεια μιας τόσο σημαντικής ευκαιρίας για την περιοχή μας.

  • Όταν η Υγεία της περιοχής μας βρισκόταν σε χαμηλά επίπεδα και με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θεσπίστηκε η ειδική παροχή χρηματοδότησης σε γιατρούς ως κίνητρο παραμονής σε υγειονομικές μονάδες της περιοχής μας, η μεταφορά του ΕΚΑΒ σε ξεχωριστό και ιδιόκτητο κτίριο,  η δέσμευση χρηματοδότησης για την ανέγερση πτέρυγας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης , που ήδη εκτελείται, η ενίσχυση της καρδιολογικής κλινικής του Μαμάτσειου με σύγχρονα μηχανήματα, η αναβάθμιση της ογκολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου αλλά και η εκκίνηση προγράμματος τοποθέτησης απινιδωτών σε διάφορα σημεία, έργο που εκτελείται, επιτέλους, από τη νυν Περιφερειακή Αρχή.

  • Όταν με δική μου πρωτοβουλία διεκδίκησα και πέτυχα την ίδρυση της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα.

  • Όταν ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Βελβεντού και δημιουργήθηκε αυτόνομος Δήμος.

Και όλα αυτά με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Με τον ίδιο Πρωθυπουργό που θα φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, που  θα αναπτυχθεί ένα εθνικό  σχέδιο προστασίας των αδυνάτων, Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας.

Με τον ίδιο Πρωθυπουργό που θα αποκαταστήσουμε μαζί τις αδικίες που έχουμε υποστεί στην περιοχή μας.

Ο κ. Καρυπίδης κατέληξε λέγοντας :

«Ελάτε με φόρα να τα αλλάξουμε όλα, να φέρουμε δικαιοσύνη, να κοιταζόμαστε στα μάτια και να χαιρόμαστε.
Σ' αυτές τις εκλογές κάνουμε την αλλαγή ανατρέπουμε το καθεστώς, διεκδικούμε τη ζωή μας και δημιουργούμε το μέλλον
».






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια