Γιώργος Αμανατίδης - Συναντήσεις με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στην Κοζάνη, παρουσίαση του 2ου κύκλου στήριξης της γούνας στη Σιάτιστα

 Η τοπική επιχειρηματικότητα, η δυναμική που αναπτύσσει, η υλοποίηση όλων των προγραμματικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης αλλά και οι στρεβλώσεις - προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιώργου Αμανατίδη με επιχειρηματίες και εργαζομένους στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Μικρές προσωπικές - οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίχθηκαν, μεγάλωσαν, στηρίχθηκαν στο τοπικό δυναμικό, κατάφεραν να αναδείξουν την εξωστρέφειά τους και να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Στη Σιάτιστα ο κ. Αμανατίδης είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους ανθρώπους της γούνας και των γουνοφόρων για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Οι πληρωμές του 1ου προγράμματος ενίσχυσης που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι διαδικασίες για το 2ο πρόγραμμα που αφορά και τους περισσότερους καθώς και όσα θέματα προχώρησαν και επιλύθηκαν το προηγούμενο διάστημα αποτέλεσαν αντικείμενο ενός ανοιχτού όσο και ουσιαστικού διαλόγου.

Η χθεσινή ημέρα ολοκληρώθηκε στο Καλονέρι και στο Μικρόκαστρο. Στο επίκεντρο η ενημέρωση των κατοίκων για την κοινοβουλευτική παρουσία του και αντίστοιχα από την πλευρά των πολιτών η παράθεση ανοιχτών ζητημάτων καθημερινότητας αλλά και γενικότερης πολιτικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια