Στη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης ο Σωκράτης Βατάλης

 




Στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, συνεχίζοντας την προσπάθεια επικοινωνίας και συναντήσεων με όλους τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης.

Ο Σωκράτης Βατάλης, συνομίλησε με παραγωγούς, εκθέτες και καταναλωτές για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και κατέγραψε απόψεις όλων των πλευρών για την επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας, τα οποία πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε την Παρασκευή το πρόγραμμα άμεσων μέτρων για τις πρώτες 50 ημέρες της προοδευτικής διακυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα ακρίβειας και πραγματικής ενίσχυσης των εισοδημάτων», επισήμανε και πρόσθεσε πως πρωταρχική μέριμνα είναι η μείωση φόρων και η προστασία των αδύναμων.

Την Παρασκευή συνάντησε καταστηματάρχες στην εμπορική αγορά της Κοζάνης με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματά τους, ενώ άκουσε παράπονα για υποσχέσεις της νυν κυβέρνησης οι οποίες έμειναν μόνο στις επικοινωνιακές ανακοινώσεις:

«Άραγε τι απέγινε εκείνο το πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης; Οι Βουλευτές της ΝΔ μοίραζαν εκατομμύρια «κατόπιν ενεργειών τους» οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όμως πληρώνουν ακόμα τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος χωρίς καμία στήριξη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια