Στη λαϊκή και τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας ο Σωκράτης Βατάλης: «Αυτοί που κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ για κουπόνια, έχουν αναγάγει σε πολιτική αριστείας την παροχή επιδομάτων φτώχειας»

 


Στη λαϊκή αγορά της Πτολεμαΐδας και τα καταστήματα της πόλης βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, στα πλαίσια της ανοιχτής επικοινωνίας και των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους πολίτες σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης.

Η αγωνία των απλών ανθρώπων για την καθημερινότητα, ο προβληματισμός για την εξασφάλιση των απαραίτητων αγαθών για κάθε νοικοκυριό και η ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στο κλίμα απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις επιλογές της, κυριάρχησαν στα όσα είχαν να πουν στον Σωκράτη Βατάλη οι πολίτες τους οποίους συνάντησε, ενώ τη δύσκολη κατάσταση περιέγραψαν παραγωγοί των λαϊκών αγορών και καταστηματάρχες της πόλης.



Από την πλευρά ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως προτεραιότητα της προοδευτικής διακυβέρνησης η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, είναι η ενίσχυση των αδύναμων λαϊκών στρωμάτων, η πραγματική αύξηση των εισοδημάτων τους και η σιγουριά πως η επίσκεψη στις λαϊκές και στα καταστήματα λιανικού εμπορίου, δεν θα αποτελεί μια διαδικασία επίπονη τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους εμπόρους.

«Επιλέγουμε να βάλουμε στο επίκεντρο της πολιτικής μας όσους υπέφεραν από τις πολιτικές της ασύδοτης ακρίβειας, των συνεχών αυξήσεων στις τιμές βασικών προϊόντων και των οικογενειών που δεν προλαβαίνουν να μετρήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους καθώς αυτό εξαφανίζεται σε χρόνο ρεκόρ. Αυτοί που κατηγορούσαν το ΣΥΡΙΖΑ ότι θα στέλνει με κουπόνια τους πολίτες σε super market και βενζινάδικα, έχουν αναγάγει σε πολιτική αριστείας την παροχή επιδομάτων φτώχειας προς τους πολίτες».

Παράλληλα ο Σωκράτης Βατάλης, συνομίλησε με αγρότες της περιοχής οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας με αφορμή τον εμπαιγμό από την κυβέρνηση στο κομμάτι των αποζημιώσεων:

«Αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν τις πολιτικές «κατόπιν ενεργειών μου» των τοπικών εκπροσώπων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι προφανές πως κατόπιν ενεργειών τους, βρίσκονται στο δρόμο για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια