Ταράζει τα νερά…

 



Ανάρτηση από το pireastime.gr, με αφορμή την κάθοδο... του Χάρη Κάτανα στην Περιφέρεια ΔΜ. Η ιστοσελίδα κάνει λόγο πως "ο πρώην βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ταράζει τα νερά αφού καθημερινά πλαισιώνεται από πολίτες και κοινωνικούς παράγοντες από όλο το πολιτικό φάσμα…"

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Σε μια πολύ σημαντική Περιφέρεια, αυτή της Δυτικής Μακεδονίας, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην βουλευτή με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» Χαρίσιου Κάτανα, ταράζει τα νερά αφού καθημερινά πλαισιώνεται από πολίτες και κοινωνικούς παράγοντες από όλο το πολιτικό φάσμα, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν είναι γέννημα κάποιου κομματικού οργανισμού ούτε «φυτευτός» κάποιου κομματάρχη.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Ως πολίτης και επιχειρηματίας της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ως οικογενειάρχης, έχω βιώσει μαζί με όλους εσάς, όλες τις δυσκολίες που έφεραν στη ζωή μας οι αλλεπάλληλες κοινωνικοοικονομικές κρίσεις των τελευταίων ετών , σε συνδυασμό με λανθασμένες πολιτικές και αποφάσεις που καθόρισαν το παρόν μας. Βλέποντας την περιοχή μας να μαραζώνει μέρα με τη μέρα κι έχοντας το πείσμα να συμβάλλω μαζί με όλους εσάς σε ένα καλύτερο αύριο, αποφάσισα να διεκδικήσω τη διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις ερχόμενες εκλογές, με αίσθημα ευθύνης και με αγάπη για τον τόπο και τους πολίτες του.

Μαζί με μία ομάδα αξιόλογων ανθρώπων και συνεργατών, που δεν περιορίζεται σε κομματικά πλαίσια, αλλά χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και θέληση για δουλειά, σας καλώ να βαδίσετε μαζί μας για να φτιάξουμε το αύριο των παιδιών μας και το σήμερα όλων μας. Είναι γεγονός ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η φτωχότερη και λιγότερο αναπτυγμένη περιφέρεια στη χώρας μας, παρ’ ότι έχει όλα τα εχέγγυα να πρωτοστατήσει λόγω του φυσικού της πλούτου, της σπάνιας ιδιομορφίας της, και κυρίως λόγω της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα της ενέργειας, της μεταποίησης, του πρωτογενούς τομέα και του εμπορίου. Η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε παταγωδώς. Τα μεγάλα λόγια δεν έγιναν πράξεις.

Οι βεβαιώσεις που υπόσχονταν λύσεις αποδείχθηκαν άτοπες και η πολιτική που υπόσχονταν ανάπτυξη έχει οδηγήσει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σε φτώχεια, απογοήτευση και απόγνωση. Αυτό θέλουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε μαζί. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς ψέματα, χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με σκληρή δουλειά, εποικοδομητικές συνεργασίες και κυρίως με ρεαλισμό. Λύσεις υπάρχουν, αλλά θέλουν δουλειά και κυρίως σωστό σχεδιασμό και συνεργασία. Η μονοκρατία αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος εχθρός στην ανάπτυξη και οι πελατειακές σχέσεις δημιούργησαν αδικίες και απογοητεύσεις κυρίως στους νέους μας που αναγκάζονται να ξενιτευτούν. Αυτό όχι μόνο δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αλλά πρέπει να κάνουμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μία περιφέρεια ελκυστική, βιώσιμη και με προοπτική.

Σας καλώ να γεφυρώσουμε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτιάξουμε μία περιφέρεια ανθρώπινη και σύγχρονη. Στόχος μας να δώσουμε "ταυτότητα ανάπτυξης" στην Δυτική Μακεδονία, με όπλα την όρεξη, την τεχνογνωσία και την αγάπη για τον τόπο μας. Σας καλώ σε έναν αγώνα με στόχο τη ΝΙΚΗ. Εμείς γνωρίζουμε από δουλειά, το έχουμε αποδείξει. Λέμε ΟΧΙ στους αποτυχημένους της εξουσίας. Όλοι μαζί μπορούμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Χαρίσιος Κάτανας Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια