Συγκέντρωση του Σωκράτη Βατάλη στην Κοζάνη: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει, θα δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

 


Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση σε γνωστό μαγαζί της Κοζάνης, ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, αποδεικνύοντας πως η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κοζάνης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας κόσμου.






Το δυναμικό ξεκίνημα του Σωκράτη Βατάλη δείχνει πως η δική του υποψηφιότητα όχι απλώς συζητείται, αλλά ενισχύει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου με τον ίδιο να τονίζει στην ομιλία του πως η μάχη των εκλογών είναι ζήτημα της ίδια της κοινωνίας και οι πολίτες πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους:

«Έχουμε μια μάχη που θα καθορίσει πολλά πράγματα για το μέλλον. Για μένα είναι πρωτόγνωρη διαδικασία να είμαι υποψήφιος Βουλευτής και ειλικρινά είναι ακόμα πιο πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ», τόνισε ενώ πρόσθεσε πως η τριβή με την κοινωνία δείχνει τα μεγάλα προβλήματα και τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ολόκληρη η χώρα.

«Χαίρομαι που βλέπω εδώ δικούς μου ανθρώπους, συντρόφους που πήγαμε μαζί χέρι- χέρι όλα τα χρόνια, κυρίως όμως βλέπω πρόσωπα για πρώτη φορά και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία και ευθύνη για την επόμενη μέρα», σημείωσε ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη γενιά η οποία αναγκάστηκε να αναζητήσει το μέλλον της μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε:

«Εκπροσωπώ τη γενιά της κρίσης, της πανδημίας, τη γενιά που έχει αναγκαστεί να πάει σε διαφορετικές πατρίδες ώστε να βρει ζωή με αξιοπρέπεια και καλούς εργασιακούς ορούς. Βλέπω γονείς παιδιών που είναι στο εξωτερικό και μας λείπουν πολλοί σήμερα, επειδή είναι στο εξωτερικό. Γι’ όλους αυτούς οφείλουμε να θέσουμε τις βάσεις της επιστροφής, για να είμαστε ξανά όλοι μαζί».

Αναφερόμενος στο κεντρικό δίλημμα των εκλογών υποστήριξε πως στις 21 Μαΐου η Ελλάδα θα αποφασίσει αν έχει ξανά Μητσοτάκη και κυβέρνηση που λεηλατεί το εθνικό πλούτο ή αν θα πορευτεί με μια προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με κράτος δημόσιων δομών, αλλαγής και δημοκρατίας:

«Το βράδυ της 21ης Μαΐου ή θα πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης με τα funds και τους τραπεζίτες ή θα επικρατήσουν οι απλοί πολίτες. Με αλήθεια και σοβαρότητα, με αλήθεια και δικαιοσύνη θα δώσουμε όλη τη μάχη σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό για να επιστρέψει η δικαιοσύνη παντού για να αποκτήσει φωνή η ξεχασμένη κοινωνία, για να δώσουμε δύναμη στους αδύναμους για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον όλοι».

Κλείνοντας, δεσμεύτηκε πως σε όλη αυτή τη διαδικασία αλλά και αν ακόμα το εκλογικό αποτέλεσμα τον φέρει στην επόμενη Βουλή, ο ίδιος θα παραμείνει ο άνθρωπος που όλοι γνώρισαν στην καθημερινότητα, τον επαγγελματικό βίο και τους κοινωνικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς:

«Θα είμαι πάντα ο Σωκράτης, όπως τον ξέρατε και τον γνωρίσατε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια