Ο Δημήτρης Καραμάρκος υπ. Βουλευτής, Ν. Κοζάνης με το κόμμα Ελλήνων Συνέλευσις

 

Από τον Φεβρουάριο του 2021 έχω ενταχθεί στο δυναμικό των υποψήφιων βουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις. Μετά την ανακήρυξη και επισήμως από τον πρωθυπουργεύοντα της ημερομηνίας διενέργειας εθνικών εκλογών αλλά και την ανακοίνωση του πολιτικού φορέα για την συμμετοχή μας σε αυτές ανακοινώνω και επίσημα πλέον την συμμετοχή μου σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου.

Συνέλληνες μου συμπολίτες μου πλέον όλα είναι μπροστά στα ματιά μας. Μέσα από ένα θλιβερό γεγονός το οποίο είναι πολύ φρέσκο φάνηκε η γύμνια του βασιλιά φάνηκε πόσο τους ενδιαφέρει η ασφάλεια μας πόσο τους ενδιαφέρει η ζωή μας φάνηκε αυτό που προσπαθούμε να σας δείξουμε τόσα χρονιά έχουν ευθύνη όλοι και είναι διαχρονική και αυτοί που κυβέρνησαν αλλά και όσοι συμμετείχαν στην αντιπολίτευση.

Δεν έχουμε περιθώρια να ζήσουμε και άλλα παρόμοια γεγονότα για να πούμε επιτέλους φτάνει τώρα είναι η ώρα να σταματήσουμε τον κατήφορο τώρα είναι η ώρα η δικιά μας τώρα είναι η ώρα να διοικήσουμε εμείς οι ίδιοι την χώρα μας και να αναδείξουμε και πάλι την λάμψη της που εδώ και 2000 χρόνια κάνουν τα πάντα για να την θάψουν…..

Ελλήνων Συνέλευσις για να εγκαθιδρύσουμε την πραγματική δημοκρατία και να δομήσουμε την πολιτεία που αρμόζει σε ανθρώπους.

Δημήτριος Καραμάρκος

Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης Ελλήνων Συνέλευσις


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια