Λουκάς Ζαρογιαννης: “Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της περιοδείας μου ήταν η επίσκεψη μου στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού”




Τις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού επισκέφτηκε την Πέμπτη το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Ζαρογιάννης.
Η δήλωση του:

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της περιοδείας μου ήταν η επίσκεψη μου στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Ενός συνεταιρισμού πρότυπο από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Αυτήν την φορά η επίσκεψη είχε διαφορετικό χαρακτήρα αφού συναντηθήκαμε όχι ως συνεργάτες ή φίλοι αλλά ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο χώρος και τα πρόσωπα ήταν κάτι παραπάνω απο οικεία αφού εδώ μέσα κυριολεκτικά μεγάλωσα και τον νιώθω σαν το σπίτι μου. Όπως πάντα έτσι και σήμερα οι συζητήσεις με τον καλό φίλο και Πρόεδρο Νίκο Κουτλιάμπα και τους ανθρώπους του συνεταιρισμού είναι ζωηρές, με έντονο πολιτικό περιεχόμενο. Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός αλλά και οι μελλοντικές κινήσεις του συνεταιρισμού μονοπώλησαν την σημερινή μας κουβέντα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια