Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Πώς να γίνετε ένας καλύτερος άνθρωπος» του Παύλου Κύρκου από τις Εκδόσεις Παρέμβαση

 


Μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «Πώς να γίνετε ένας καλύτερος άνθρωπος» του Παύλου Κύρκου από τις Εκδόσεις Παρέμβαση. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας. Ο φόβος, ένα από τα πιο δυσάρεστα ανθρώπινα συναισθήματα, τίθεται σε άλλη βάση μέσα από τις σελίδες του, ώστε να συμφιλιωθούμε μαζί του και να τον ξεπεράσουμε.

***

«Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχε, υπάρχει και σίγουρα θα συνεχίσει να υπάρχει σε κάθε εποχή. Όσο τον ελέγχουμε, τόσο το επίπεδο ζωής μας καλυτερεύει σε όλα τα επίπεδα. Το βιβλίο αυτό είναι μια απόπειρα να προσεγγίσουμε τα βάθη του μέσα κόσμου μας, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους…»


***

Ο Παύλος Κύρκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας. Παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Pisa «Economia e Comercio», καθώς και Μαθηματικά στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με θέματα αυτοβελτίωσης. Φοίτησε σε τμήμα Οικονομίας του ΟΑΕΔ. Έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στον τομέα της βιοτεχνίας, της γεωργίας και του τουρισμού. Το «Πώς να γίνετε ένας καλύτερος άνθρωπος» είναι το πρώτο του βιβλίο.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια