Γυαλιά καρφιά τα κάνω... Σύλληψη 37χρονου στην Πτολεμαΐδα. Φθορές σε καρέκλες και τραπέζια καταστήματος- έσπασε μπουκάλια...

 





Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, 30-04-2023) τις πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 37χρονος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος τις βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, προκάλεσε φθορές σε τραπεζοκαθίσματα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 58χρονης, στην πόλη της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια έθραυσε πόρτα ψυγείου του καταστήματος, αφαιρώντας από αυτό απροσδιόριστο αριθμό φιαλών ποτών, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει από το σημείο, έριξε τις προαναφερόμενες φιάλες στο έδαφος, προκαλώντας την ολική καταστροφή τους και τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 37χρονος στην Πτολεμαΐδα και συνελήφθη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια