Σύλληψη 37χρονου στην Πτολεμαΐδα για εμπρησμό σε εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας

 


 

Συνελήφθη την Πέμπτη  το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού, της έκρηξης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ραδιοσταθμών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από προανάκριση που διενεργήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς για περίπτωση εμπρησμού που έλαβε χώρα την 27-04-2023 το πρωί, σε κοινόχρηστο χώρο εντός πολυκατοικίας στην Πτολεμαΐδα και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση έκρηξης και φθορών τόσο εντός αυτής όσο και σε σταθμευμένο όχημα εξωτερικά αυτής, προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού ήταν ο ανωτέρω ημεδαπός.

 

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους ανωτέρω αστυνομικούς στον προαναφερόμενο χώρο καθώς και στην οικία του 37χρονου στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

·           -1- μπιτόνι,

·           -1- αναπτήρας,

·           -1- κινητό τηλέφωνο,

·           -7- γεμιστήρες,

·           -3- μαχαίρια,

·           -1- φορητός πομποδέκτης,

·           -1- αεροβόλο τυφέκιο και

·           -1- αντιασφυξιογόνος μάσκα

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με  τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια