Παρουσιάστηκε η Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου, η οποία αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο του κλάδου. Παρών ο Γιώργος Φτάκας, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

 


Παρουσιάστηκε από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας η Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2022, η οποία αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο του κλάδου στην ελληνική οικονομία, αποτυπώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού στη βιωσιμότητα και τις προοπτικές των εμπορικών επιχειρήσεων. 

Ο Γιώργος Φτακας δήλωσε: “H Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου για το 2022 επιβεβαιώνει ότι ο κλάδος του εμπορίου αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη της ελληνικής οικονομίας. 
Στη Γενική Συνέλευση είχα την ευκαιρία κυρίως με την ιδιότητα του εκλεγμένου αντιπροσώπου από την Ομοσπονδία Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας, να συνομιλήσω με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Γεώργιο Καρανίκα για τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις στη Δυτική Μακεδονία και να με ενημερώσει για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γενικότερα από την πλευρά της ΕΣΕΕ με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις, έχοντας όμως πολύ δρόμο μπροστά μας για να λυθούν αρκετά ζητήματα”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια