Ασθενής 59 χρόνων με σοβαρότατο πρόβλημα στην κοιλιά είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ Κoζάνης. Έμεινε 2 μήνες, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα είναι σε κέντρο αποκατάστασης χωρίς τραχειοστομία χωρίς τίποτα και περπατάει


Ανακοίνωση ΜΕΘ Κοζάνης μεσώ φεις μπουκ 
Ασθενής 59 χρόνων με σοβαρότατο πρόβλημα στην κοιλιά που της προκάλεσε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗ σε πολύ κακή κατάσταση .. είχε διακομισθεί από άλλο νοσοκομείο και η ενημέρωση που είχε ο άνδρας της από τους γιατρούς του προηγούμενου νοσοκομείου ήταν « ξέχασε την θα πεθάνει από στιγμή σε στιγμή»

Μετά από 65 ημέρες νοσηλείας περίπου ( 55 στην Μεθ και 10 στην χειρουργική κλινική περίπου ) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και τώρα είναι σε κέντρο αποκατάστασης χωρίς τραχειοστομια χωρίς τίποτα και περπατάει … Ένα μεγάλο μπράβο στους χειρουργούς Ν.Ζανδέ, Ε.Συνεκίδου (η οποία χωρίς να εφημερεύει μπήκε μέσα για να βοηθήσει ) που μετά από χειρουργείο 6ωρων περίπου κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα , στον χειρουργό Ι.Πατέρα , σε όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για την σωστή μετεγχειρητική παρακολούθηση , αλλά και στο προσωπικό της ΜΕΘ ( ιατρούς και νοσηλευτές ) που έδωσαν τα μέγιστα γιαυτην την γυναίκα και στους φυσικοθεραπευτές που την σήκωσαν όρθια !!

Η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ αλλά και το νοσοκομείο ΚΟΖΑΝΗΣ προσφέρει έργο και πρέπει η λειτουργία της να στηριχθεί και να ενισχυθεί !! Συγχαρητήρια σε όλους και καλή ανάρρωση στην ασθενή !!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια