Ημερίδα: «Ο ρόλος των φορέων ψυχικής υγείας και της κοινωνίας των πολιτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας»

 


 

 

 

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης – Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. σας προσκαλούν στην ημερίδα διαλόγου με τίτλο «Ο ρόλος των φορέων ψυχικής υγείας και της κοινωνίας των πολιτών στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, 09:00-14:00, στο αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη συνεργειών ανάμεσα στους φορείς ψυχικής υγείας, την κεντρική διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, την κοινωνία των πολιτών και τους παραγωγικούς φορείς, ώστε να ενισχυθούν τα κοινωνικά και υποστηρικτικά δίκτυα, με δράσεις και υπηρεσίες προς όφελος του κοινού καλού του τόπου.

Οι συνέργειες θα ξεκινούν από τη διερεύνηση των ιδιαίτερων τοπικών κοινωνικών αναγκών και θα φτάνουν μέχρι τη διεκδίκηση και την αξιοποίηση περισσότερων και πιο στοχευμένων πόρων, θέτοντας τις προϋποθέσεις και τις βάσεις ανάπτυξης, εξέλιξης και καινοτομίας, σε μία περιφέρεια της Ελλάδας που πραγματικά τα έχει ανάγκη όσο ποτέ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια