Οι "Ευαγγελίες" υποψήφιες με τον συνδυασμό "Μαζί για την Κοζάνη"

Είμαι η Ευαγγελία Τανάγια του Λεωνίδα και της Ιωάννας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Η καταγωγή μου είναι από τη Σαμαρίνα Γρεβενών. Είμαι μητέρα διδύμων ενός αγοριού και ενός κοριτσιού ηλικίας 5 ετών. 
Έχω τελειώσει Ειδικός Εφαρμοσμένων Τεχνών και βοηθός Νοσηλευτών στην Κοζάνη. Εργάζομαι σε ιδιωτική κλινική στην πόλη της Κοζάνης. Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσα κεντρική παρουσιάστρια σε ψυχαγωγικές εκπομπές στο West Channel και το Flash TV. Ομιλώ Αγγλικά και άριστη γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Συμμετέχω ενεργά στη πολιτιστική και αθλητική ζωή του τόπου μας, είμαι μέλος στο Συλλόγου Σαμαριναίων, καθώς επίσης και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) με τον οποίο και συμμετέχω σε αγώνες.
 
#mazimetogianni #mazi_me_to_gianni #xoriskouventesparapano #xoris_kouventes_parapano #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozani

Είμαι η Ευαγγελία Καρακούλα του Αθανασίου και της Δέσποινας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη, όπου και κατοικώ. Είμαι έγγαμη και έχω δύο παιδιά. 
Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, επί 23 έτη, ενεργό και μάχιμο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης. Έχω Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στο ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ και ομιλώ Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα. Είμαι Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Συμμετέχω ενεργά στην κοινωνική και αθλητική ζωή του τόπου μας, καθώς είμαι μέλος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» και του Αθλητικού Σωματείου «Μακεδονικός» Κοζάνης. Επίσης είμαι πρόεδρος επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για εξέταση αντιρρήσεων .
Αποφάσισα για πρώτη φορά να διεκδικήσω τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου με την Παράταξη Μαζί για την Κοζάνη με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη, γιατί ως δημότης της πόλης της Κοζάνης ζω την καθημερινότητα της και πιστεύω ότι αξίζουμε όλοι μας κάτι καλύτερο και πιο ποιοτικό. Με την εμπειρία μου, την επιστημονική μου κατάρτιση και την εν γένει ανησυχία μου, μπορώ να προσφέρω και τη δική μου ενεργή παρουσία για την αλλαγή στην πόλη μας. Μαζί για την Κοζάνη!

#mazimetogianni #mazi_me_to_gianni #xoriskouventesparapano #xoris_kouventes_parapano #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozani

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια