Ξέσπασε ο πρώην...τι ενόχλησε τον Βασίλη Παπαποστόλου; Έχει δίκιο;

 


Ξέσπασε ο πρώην.... πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης Βασίλης Παπαποστόλου, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης Μαλούτα στη βιβλιοθήκη:

"Στη Βιβλιοθήκη, τη μόνη κοπή πίτας που έχω δει και που είναι "η φυσιολογική", είναι της ίδιας της Κοβενταρείου (και των Φίλων της Βιβλιοθήκης που είναι"κομμάτι αυτής").

Ούτε σύλλογοι, ούτε ομάδες ούτε φορείς. Υπάρχουν τόσα καλά μαγαζιά στην Κοζάνη για...κοπές.

Σήμερα όμως βλέπουμε και μια πολιτική (δημοτική) ομάδα, που σε πολύ λίγους μήνες θα διεκδικήσει ξανά το Δήμο Κοζάνης, να διοργανώνει μια καθαρά πολιτική, προεκλογική γιορτή, σε ένα χώρο που μόνο για κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται.

Και...εντελώς συμπτωματικά, αυτής της πολιτικής ομάδας ηγείται ο νυν πρόεδρος του Δ.Σ της Βιβλιοθήκης.

Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν εμπίπτει σε καμία απαγόρευση κανονισμού. Εμπίπτει όμως στη λογική και στο ηθικά ορθό.

Εννοείται πως αν ήμουν εγώ πρόεδρος, δε θα γινόταν με τίποτα παραχώρηση χώρου σε καμία πολιτική-δημοτική παράταξη για τόσο "ευδιάκριτους" προεκλογικούς σκοπούς.  Και δεν "το παίζω" Ζορό. Ούτε έξυπνος.

Το είχα αποδείξει άλλωστε. Και αφορούσε και "τους δικούς μας" ( κυρίως) και "τους άλλους.

Τόσον καιρό δεν έχω μιλήσει, δεν έχω πει απολύτως τίποτα για τα καλά και τα άσχημα της Κοβενταρείου. Δυστυχώς, σήμερα είμαι αναγκασμένος (και ξαφνιασμένος) να πω την άποψη μου. Ζητάω συγνώμη αν κάποιος θυμώσει μαζί μου, αλλά η λογική μου δεν επιτρέπει κι εδώ να σωπάσω.

Υ.γ: Θα ήθελα να δω, αν κι αυτή η εκδήλωση, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των εκδηλώσεων στη Βιβλιοθήκη το τελευταίο έτος, θα είναι "σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κοζάνης". Κοινώς...θα είναι δωρεάν.

Υ.γ2: Ακόμα και η φωτογραφία της εκδήλωσης, με φόντο της Βιβλιοθήκη κάτω από το λογότυπο μιας πολιτικής παράταξης, δεν είναι και τόσο "όμορφη".

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια