Κυριάκος Μητσότακης: Στήριξη σε Κασαπίδη- “Στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού το κόμμα έχει πάρει αποστάσεις, από την λογική των χρισμάτων και πιστεύω σε αυτή τη λογική θα κινηθούμε”.

 


Βίντεο που ανεβασε το kozan.grΣυνέντευξη τύπου την Κοζάνη στον χώρο της βιβλιοθήκης

“Στις Περιφέρειες πηγαίνουμε με τις επιλογές μας. Όπου υπάρχει εν ενεργεία, Περιφερειάρχης, απολαμβάνει τη στήριξη της κυβέρνησης. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Κασαπίδη, με τον οποίο έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και αυτόν θα στηρίξουμε στις εκλογές.

Στην αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού το κόμμα έχει πάρει αποστάσεις, από την λογική των χρισμάτων και πιστεύω σε αυτή τη λογική θα κινηθούμε. Εσείς οι Κοζανίτες γνωρίζετε καλύτερα ποιον θα επιλέξετε. Έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι συνεργαζόμαστε με Δημάρχους ανεξαρτήτως κομματικής ταμπέλας. Κανείς δεν μπορεί να μας κατακρίνει ότι φοράμε κομματικές παρωπίδες. Οι τοπικές κοινωνίες θα επιλέξουν αυτούς που πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι¨, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση του “Θάρρους” για τον εαν η ΝΔ δώσει χρίσμα-στήριξη σε Δημάρχους και Περιφερειάρχες.Θανάσης Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια