Κοπή Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της ετήσιας Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο Ιωάννου – Αίθουσα «Crystal», στην Πτολεμαΐδα.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γεώργιος Καρανίκας, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΕΕ κ. Νικόλαος Μπόνης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Χρήστος Μπλουγούρας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.




   Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχαήλ Παπαδόπουλος, η Βουλευτής Ν.Δ. κα. Παρασκευή Βρυζίδου, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα. Καλλιόπη Βέττα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης κ. Γεώργιος Βαβλιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιωάννης Μητλιάγκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας κ. Ισαάκ Νικολαΐδης, καθώς και αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας στην ΕΣΕΕ, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.  

  Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας. Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας- Εορδαίας ευχαριστεί της Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας καθώς και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια