Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό ""Μαζί για την Κοζάνη"

 

Παναγιώτης Αβραμίδης

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αβραμίδης και γεννήθηκα το Μάιο του 1981.

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αβραμίδης και γεννήθηκα το Μάιο του 1981. Κατοικώ μόνιμα στην Κοζάνη και είμαι παντρεμένος με τη Δάρδα Αναστασία που εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας της πόλης. Έχουμε τρία παιδιά 10, 7 και 5 ετών. Έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και διασώστης. Τα τελευταία 5 χρόνια διατηρώ επιχείρηση με παραγωγή και εμπορία αυγών ελευθέρας βοσκής. Είχα την τιμή να διατελέσω μετα από ευρεία πλειοψηφία Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από το 2019 έως 2022. Από το 2020 έως και σήμερα είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κοζάνης. Από το 2022 έως σήμερα είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του αιμοδοτικού Συλλόγου Γέφυρα Ζωής. Από το 2021 είμαι μέλος της εθελοντικής οργάνωσης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Είμαι από το 2000 αιμοδότης και δότης αιμοπεταλίων . #mazimetogianni #mazi_me_to_gianni #xoriskouventesparapano #xoris_kouventes_parapano #kozani #mazi_gia_tin_kozani #mazigiatinkozaniΒασιλική (Κική) Διάφα
Ονομάζομαι Βασιλική (Κική) Διάφα, κόρη του Σάββα Διάφα και της Μαρίας Μπακάλη. Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1983 και κατοικώ στην Κοζάνη.
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. και εργάζομαι σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και σε ιδιωτικό ΙΕΚ της πόλης.
Είμαι μέλος του Δ.Σ του ΟΑΠΝ και της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης από το 2019.
Από το 2010 έως το 2014 ήμουν εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης.
Έχω διατελέσει αναπληρώτρια γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από το 2013 έως το 2018.
Είμαι μέλος στην εθελοντική οργάνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού από το 1989.
Ενεργό μέλος από το 1989 και γραμματέας, εδώ και ένα χρόνο, στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παύλος Μελάς»


Χριστίνα (Τιτίνα) Τσιορβά 

Ονομάζομαι Χριστίνα (Τιτίνα) Τσιορβά του Παναγιώτη, πρώην υπαλλήλου της ΔΕΗ, και της Πανάγιως. Γενήθηκα τον Ιούνιο του 1992 και μεγάλωσα στη Κοζάνη στην περιοχή της Σκ’ρκας όπου κατοικώ έως τώρα.
Είμαι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων, με ειδίκευση, Κλασική Φιλολογία. Μιλώ άπταιστα Αγγλικά και έχω άριστη γνώση Η/Υ. Συμμετέχω σε αρκετές πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις.
Στόχος της συμμετοχής μου στα κοινά της πόλης είναι η αναδιαμόρφωση μιας πόλης που αργοπεθαίνει, για εμάς και τους απογόνους μας. Το όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε μία πόλη σύγχρονη και βιώσιμη, που όχι μόνο δεν θα διώχνει τους πολίτες της, αλλά θα προσελκύει καινούριους.

 Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια