Η «Ενότητα», έχει ενότητα...Κοπή πίτας και αισιοδοξία



Εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας στη βιβλιοθήκη της πόλης ο συνδυασμός «Ενότητα» του Λάζαρου Μαλούτα. Παρών νέα και παλιά μέλη, αλλά και υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μαλούτας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους μίλησε για τη συνεργασία που προέκυψε στις εκλογές του 19, λέγοντας πως «κάναμε το αυτονόητο. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με άλλους συνδυασμούς και επιδιώξαμε το καλύτερο για τον τόπο μας». Στη συνέχεια μίλησε για τον κορονοιό και τις συνέπειες που είχε τονίζοντας πως «σταθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες μας και περάσαμε μηνύματα υπέρ των εμβολιασμών. Βοηθήσαμε αυτούς που είχαν ανάγκη. Ήμασταν κοντά τους, σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισαν.



Σε ό, τι αφορά την ενεργειακή κρίση είπε: «Αυτό που μας καίει, είναι το αγαθό της τηλεθέρμανσης, το μεγαλύτερο αγαθό. Το μεγαλύτερο ενεργειακό της αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα. Ποιό θα είναι το μέλλον του...; Το μέλλον της τηλεθέρμανσης θα είναι πράσινο. Προχωρήσαμε σε μισθώσεις δημοτικών εκτάσεων, 1,5 εκ θα έρχονται τον χρόνο στο Δήμο όταν ολοκληρωθούν όλες οι εγκαταστάσεις. Εξασφαλίζουμε ηλεκτρική ενέργειας 3.000 κιλοβατώρες ετήσια για 560 νοικοκυριά, μια ολόκληρη δημοτική ενότητα».

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια