Γιώργος Αμανατίδης- συνέντευξη τύπου: «Ο πρωθυπουργός ακούει τους πολίτες, και έχει άποψη». Εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο παρουσία του Μάκη Βορίδη

 

 



Συνέντευξη Τύπου, στα τοπικά ΜΜΕ, παραχώρησε σήμερα Τετάρτη στο γραφείο του ο βουλευτής Κοζάνης, Γιώργος Αμανατίδης.

Αντικείμενο ήταν η ενημέρωσή για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και για την προγραμματιζόμενη εκδήλωσή του, το Σάββατο  με προσκεκλημένο τον Μάκη Βορίδη.


Όπως είπε ο κ. Αμανατίδης: «ο κ. Βορίδης θα μας ενημερώσει για το πως οραματίζεται την αυτοδιοίκηση του μέλλοντος, η οποία εχει να επιτελέσει σημαντικό έργο τα επόμενα χρόνια. Επομένως η παρουσία του είναι πολύ σημαντική και ο λόγος του οραματικός. Κατόπιν θα ακολουθήσει μια παρουσίαση των βασικών αξόνων της πολιτικής μας, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσω τις δράσεις μου απο το 2019 και μετά».

Ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την επίσκεψη του πρωθυπουργού η οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
«Ο πρωθυπουργός ακούει τους πολίτες, και έχει άποψη. Είναι μια ευκαιρία να διατυπώσει το θέμα της απολιγνιτοποίησης και να προτείνει συγκεκριμένες προτάσεις. Θα αναφερθεί σε μεγάλα έργα, τα οποία θα συνδράμουν  στην περιοχή μας για τα επόμενα χρόνια". Ο κ. Βουλευτής στάθηκε και στα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στον τόπο μας λέγοντας πως είναι αιτία της κλιματικής κρίσης. Εχουν καλυφθεί απο τον ΕΛΓΑ και την κυβέρνηση οι ζημιές ακόμη και του 2022».

Επίσης ο κ. Αμανατίδης εμφανίστηκε καθησυχαστικός στην λειτουργεία της τηλεθέρμανσης τονίζοντας ότι έχει τη δέσμευση του αρμοδίου υπουργού για την ομαλή της λειτουργεία τα επόμενα χρόνια. Τέλος σχετικά με «φήμες» περί ενασχόλησης του με τον Δήμο Κοζάνης είπε: «Ποτέ μου δεν έχω σκεφτεί την υποψηφιότητά μου στο Δήμο Κοζάνης κι ούτε θα γίνει ποτέ".  

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια