O Γιώργος Βαβλιάρας, συμμετείχε στο Φόρουμ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό

 




O αντιπ. Γιώργος Βαβλιάρας, συμμετείχε στο Φόρουμ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά.

Η δήλωση του

Συμμετείχα στην τρίτη ημέρα του εξαιρετικά επιτυχημένου Φόρουμ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και στοχευμένες προτάσεις για την ανάδειξη του Βυζαντινού αποθέματος στην Καστοριά και στην Δυτική Μακεδονία.

Η θεματική που ανέπτυξα ήταν ο Τουριστικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς ο Περιφερειάρχης μας ο Γιώργος Κασαπίδης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω σοβαρών υποχρεώσεων στην Κοζάνη.

Εμπνευστής όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Το Φόρουμ Θρησκευτικού Τουρισμού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη, στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς και στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δέσποινα Κοζάτσάνη, στον Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικο, στην προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς κ. Ανδρομάχη Σκρέκα, στον Δήμο Καστοριάς και στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς για την διοργάνωση και τη συμβολή.

Νομίζω ότι τέθηκαν οι βάσεις ώστε να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα αξιοποιώντας τα αποτελέσματα του Φόρουμ για την ορθή προβολή και ανάδειξη του πλούσιου Βυζαντινού αποθέματος του τόπου μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια