Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Είμαστε εδώ για να δεσμευτούμε πως θα αγωνιστούμε για τη δημιουργία ενός νέου αφηγήματος που έχει ανάγκη ο τόπος». Ποια είναι τα μέλη της γραμματείαςΤην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοβενταρείου, έγινε η παρουσίαση της νέας Δημοτικής παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη”, με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, που θα διεκδικήσει το Δήμο Κοζάνης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης παρουσίασε τους δύο βασικούς πυλώνες αλλά και τους κεντρικούς άξονες που θα στηριχθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, λέγοντας «Είμαστε εδώ για να δεσμευτούμε πως θα αγωνιστούμε για τη δημιουργία ενός νέου αφηγήματος που έχει ανάγκη ο τόπος. Ένα αφήγημα που θα τοποθετεί τον πολίτη στο επίκεντρο των αλλαγών».

 

Ο επικεφαλής έκανε αναφορά στον τρόπο δημιουργίας της παράταξης και ξεκαθάρισε ότι η παράταξη σέβεται τις πολιτικές καταβολές των πολιτών αλλά δεν θα ζητήσει καμία στήριξη από κανένα πολιτικό κόμμα αφού όπως είπε χαρακτηριστικά “Πιστεύουμε στη δημοκρατία και αντιλαμβανόμαστε πως τα πολιτικά κόμματα είναι απαραίτητα στη λειτουργία της. Δεν είναι όμως απαραίτητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θέλουμε να σας κάνουμε σαφές πως σεβόμαστε απόλυτα την κομματική ταυτότητα του κάθε συμπολίτη μας, αλλά σαν συνδυασμός δεν θα ζητήσουμε στήριξη και χρίσμα από κανένα κόμμα.”

Κλείνοντας παρουσίασε τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του συνδυασμού και τους ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνανε να είναι ο επικεφαλής του δύσκολου αυτού εγχειρήματος.

Στο τέλος δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Τα μέλη της πολιτικής Γραμματείας του συνδυασμού «Μαζί για την Κοζάνη»:


Γιάννης Κοκκαλιάρης


Γιάννης Ιωαννίδης


Λευτέρης Βωβός


Ρέα Ρομπόλα


Φένη Καρδάση


Παναγιώτης Αβραμίδης


Κωνσταντίνος Κουρού


Χαράλαμπος Καρπούζος


Άκης Παπαδέλης


Νίκος Πλεξίδας


Βασιλική Διάφα


Στράτος Ταβανλής


Θωμάς Αυλογιάρης


Απόστολος Κωνσταντινίδης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια