Τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, συναντήθηκαν με την Βίκυ Βρυζίδου

 


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, σε συνεχεία των επαφών με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κόμματων της Περιφερειακής Ενότητας , την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, συναντήθηκε με την βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας , κα. Παρασκευή Βρυζίδου.

Εκ μέρους της Ενώσεως, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και η ταμίας Παρασκευή Ιωαννίδου.

Η συνάντηση διεξήχθη , στα πλαίσια της διαβούλευσης που λαμβάνει χώρα στη Βουλή σχετικά με το κατατεθέν σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, αναφέρθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης , ζητώντας από την κα. Βουλευτή την έμπρακτη συνδρομή του, στην επίλυσή τους. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνάντησης , δόθηκε η ευκαιρία στην αντιπροσωπεία μας να αναδείξει όλα τα θέματα που έχουν τεθεί και δεν έχουν προβλεφθεί στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με την επίσημή ατζέντα της Ομοσπονδίας, προκειμένου μέσω θεσμικών παρεμβάσεων, να τύχουν νομοτεχνικών βελτιώσεων οι διατάξεις του υπόψη νομοσχεδίου.

Η κα. Παρασκευή Βρυζίδου, έδειξε ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και γνώρισε στην αντιπροσωπεία μας, ότι η ανάδειξη των προβλημάτων από την Ένωσή μας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

 Στο τέλος της συνάντησης, υπήρξε η αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με γνώμονα την ανάδειξη των προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών .Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια