Μαζί για την Κοζάνη είναι το όνομα του νέου συνδυασμού που «κατεβαίνει» για την διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης στις εκλογές του Φθινοπώρου. Επικεφαλής ο Γιάννης Κοκκαλιάρης

 


Μαζί για την Κοζάνη είναι το όνομα του νέου συνδυασμού που ¨κατεβαίνει» για την διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης στις εκλογες του Φθινοπώρου. Επικεφαλής όπως έχουμε ήδη γράψει είναι ο Γιάννης Κοκκαλιάρης. Σήμερα Κυριακή στο Κοβεντάρειο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) έγινε η παρουσίαση της νέας δημοτικής παράταξης.










Ως υπεύθυνοι πολίτες, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας, αφήνοντας στην άκρη τις ιδεολογικές μας καταβολές. Κοινός παρονομαστής της προσπάθειας αυτής, είναι η αγάπη για τον τόπο, σε μία πολύ σημαντική χρονική στιγμή για το μέλλον όλων των πολιτών¨, τονίστηκε μεταξύ άλλων.








Σύμφωνα με τη διακήρυξη «η δημοκρατική παράταξη αποτελείται από πολίτες που αποφάσισαν να διεκδικήσουν το Δήμο σε μια δύσκολη ιστορική συγκυρία για τα Δήμο Κοζάνης. Είμαστε εδώ για να δεσμευτούμε πως θα αγωνιστούμε για τη δημιουργία ενός νέου αφηγήματος που έχει ανάγκη ο τόπος. Ένα αφήγημα που θα τοποθετεί τον πολίτη στο επίκεντρο των αλλαγών».

Θανάσης Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και ποιο το σχέδιο ανάπτυξης τους πως θα απεκλωβισουνε τους καταχρεωμενους πολίτες τους απο τα πλοκάμια των τραπεζων;πως θα μηδενισουνε την ανεργία;πως θα φέρουνε ανάπτυξη στην περιοχή;και ποιος ο πλούτος που θα το υλοποιήσουνε;Να είναι όλα τωρα δηλωμένα και καταχωρημένα στην εισαγγελία Κοζάνης, φτάνουν τα πειράματα με τούς πολίτες, αν δεν έχουνε σχέδιο αποδεδειγμένο προς σίγουρη υλοποίηση να κάτσουνε πισω η διακυβέρνηση είναι ιερο καθηκων και οχι εργαστήριο πειραμάτων,αλλά λόγια για να βολευτούνε κάποιοι ...Αυτά θα ζητάτε σαν πολίτες από όλους αυτούς και όχι χειροκρότημα και καλή επιτυχία και τύχη,εδώ πλέον παίζεται το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας και η μόνη αποδεδειγμένη λύση είναι εδώ: https://issuu.com/.../parasthma_b-_presentation-kozanh-vc...
    Parartima b- Pres. KOZANH-VCH
    ISSUU.COM
    Parartima b- Pres. KOZANH-VCH
    Parartima b- Pres. KOZANH-VCH

    ΑπάντησηΔιαγραφή