Ο Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, Γιάννης Στούπας υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με το ΠΑΣΟΚ . «Μοναδικός και πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας…»

 

 

Ο Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Γιάννης Στούπας θα είναι υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν όπως όλα δείχνουν την Άνοιξη.

Η δήλωση του


Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος που μου εμπιστεύθηκαν τη διεκδίκηση της μονοεδρικής των Γρεβενών στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Μοναδικός και πραγματικός μας αντίπαλος είναι τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία βιώνουμε καθημερινά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και δραστικής επίλυσης.
Η δραματική μείωση του πληθυσμού, η συνεχής υπανάπτυξη, η εκρηκτική ανεργία και η οικονομική δυσπραγία, απαιτούν ένα σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, στηριζόμενο στον ανοιχτό διάλογο και τη δημόσια διαβούλευση.
Από πλευράς μου σας υπόσχομαι ότι από την τιμητική θέση του Υποψήφιου Βουλευτή θα αγωνιστώ για την ανάδειξη των μεγάλων θεμάτων του Νομού Γρεβενών και την κατάρτιση θέσεων και προτάσεων που μαζί θα συνδιαμορφώσουμε, ώστε ο τόπος μας, στον οποίο ζούμε και πορευόμαστε, να πάρει την πραγματική θέση που του αξίζει.
ΜΑΖΙ για τα Γρεβενά!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια