Τα μιλήσανε, αλλά δεν τα συμφωνήσανε...Δήμος Κοζάνης-Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης στα «μαχαίρια»

 


Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, σχετικά με τη «διαμάχη» με τη Δημοτική Αρχή για τις εκδηλώσεις την παραμονή του Αγίου Νικολάου. 

Μετά από πολλές ερωτήσεις που δεχόμαστε καθημερινά σας γνωστοποιούμε ότι: παρά τις προσπάθειές μας μέχρι και την τελευταία στιγμή στις 23-11-2022 που έγινε η τελευταία συνάντηση με τους αρμόδιους αντιδημάρχους δεν κατέστη δυνατή η εύρεση λύσης στην συνδιοργάνωση της Λευκής Νύχτας. Το αποτέλεσμα μετά από τις συναντήσεις μας τον Μαϊο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τελευταία στις 26-09-2022 ήταν το αδιέξοδο. 

Δυστυχώς και κρίμα για όλους!! Στο προχθεσινό Δημοτικό συμβούλιο, ειπώθηκε από τον Δήμο πως δεν υπήρχε ουσιώδης λόγος ώστε να αλλάξει η ημερομηνία από 05 Δεκεμβρίου σε 02 Δεκεμβρίου! Η λειτουργία της αγοράς λοιπόν που είναι ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης της πόλης και ίσως ο μεγαλύτερος πελάτης του Δήμου, πληρώνοντας όλες οι επιχειρήσεις ακόμη έναν λογαριασμό ρεύματος -ίσως και περισσότερο- σε δημοτικά τέλη, δεν αποτελεί ουσιώδη λόγο συνεργασίας και βούλησης για βοήθεια και στήριξη του εμπορίου της πόλης που μαστίζεται όπως βέβαια και όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής μας. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα απλά γίνονται δύσκολα!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια