Ήταν όλοι εκεί: Γιατροί, υποψήφιοι Δήμαρχοι, μουσικοί….Για καλό σκοπό

 



Tο Together Free Press, ο Βασίλης Κουτσονάνος και το Camelot Coffee and spirits ένωσαν τις δυνάμεις τους, το βράδυ της Τετάρτης, και δημιούργησαν μια συναρπαστική εορταστική μουσική βραδιά, για χάρη της Κιβωτού, του πρώτου Κέντρου Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί στη χώρα μας.





Τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό. 

Στόχος της «Κιβωτού» είναι η Αποθεραπεία και Αποκατάσταση παιδιών με αναπηρίες και αναπτυξιακές διαταραχές, με ταυτόχρονη υποστήριξη των οικογενειών τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην πρώιμη παρέμβαση της βρεφικής και παιδικής ηλικίας βάσει σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων, με τη συνεχή εξειδίκευση των μελών της ομάδας αποκατάστασης. Στην «Κιβωτό», ήδη από την αρχή της λειτουργίας της, εκτός από τα προγράμματα με αμιγώς θεραπευτικό χαρακτήρα, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην υλοποίηση δράσεων στην κοινότητα. Η «έξοδος» των παιδιών με αναπηρίες από το οικείο περιβάλλον τους προς την ευρύτερη κοινότητα, έχει ως στόχο τόσο την εκπαίδευση στην ανεξαρτησία τους και τη συμμετοχή τους στην κοινότητα, όσο και την εξοικείωση και προσαρμογή του φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στην αναπηρία.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια