Στο Αμύνταιο ο Χάρης Κάτανας. Συνάντηση με τον ΔήμαρχοΑπό τον Δήμο Αμυνταίου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, άνοιξε την αυλαία των ενημερωτικών συναντήσεων με τους Δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Κάτανας.

 

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τηλεθέρμανση του Δήμου, τον τουρισμό, την αξιοποίηση των Λιμνών, τον πρωτογενή τομέα, την μεταλιγνιτική περίοδο αλλά και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το ρόλο που πρέπει να παίξει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο. 
Τόσο ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης, όσο και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χάρης Κάτανας, συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει αφύπνιση σε όλα τα επίπεδα και να υπάρξει και γενναία στήριξη από το κεντρικό κράτος. Ακόμη ο κ. Κάτανας στάθηκε ιδιαίτερα στα τραγικά στοιχεία που στοιχειώνουν την Δυτική Μακεδονία όπως είναι η ανεργία, η απολιγνιτοποίηση, η πληθυσμιακή συρρίκνωση (δημογραφικό) κ.α, ενώ δήλωσε ότι ο προγραμματικός του λόγος έχει σε προτεραιότητα την Αναγέννηση της Περιφέρειας μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια