Πήγαν και "σάρωσαν" στον 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος οι αθλητές του ¨Σπάρτακου". 5 χρυσάΣτο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος αγωνίστηκαν οι αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στις τελευταίες μας αγωνιστικες υποχρεώσεις για το 2022 οι αθλητές μας κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό με 12 συμμετοχές. Αναλυτικά την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο πήραν οι :Ρούσης Νικόλαος
Ντούφα Ελένη
Ντιός Νικόλαος
Νικολαΐδης Απόστολος
Νίκου Δέσποινα
και την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο η
Ντούφα Ελένη αφού αγωνίστηκε σε 2 ηλικιακές κατηγορίες νεανίδων και γυναικών.
Επίσης πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχαν οι Παρχαρίδης Κωνσταντίνος, Καβουριδης Αντώνης, Ευαγγελόπουλος Ευθύμης, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Παπαδόπουλου Μαρία και Μισκου Εργκι αφού μπορεί να μην ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών όμως βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ο χρόνος θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!!
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους γονείς που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στηρίζουν την όλη προσπάθεια.


Στο πρωτάθλημα αυτό πήραν μέρος σχεδόν 1000 αθλητές, συγχαρητήρια σε όλα τα.παιδια που πήραν μέρος που κουράστηκαν που προσπάθησαν. Και μόνο που βρέθηκαν στο γήπεδο βγήκαν κερδισμένοι το μετάλλιο δεν είναι το παν, η προσπάθεια και η επιμονή που δείχνουν είναι το πραγματικό κέρδος και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά τους να τους στηρίζουμε με σεβασμό και πίστη προς αυτά!!!
Συνέχεια στους αγώνες μας τώρα την νέα χρονιά με νέους στόχους!!!!
Καλές γιορτές σε όλους!Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια