Με προεκλογικό “άρωμα”: συνάντηση του ΔΣ Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, με τον Γιώργο Τοπαλίδη από την "Μετάβαση Α.Ε"Να μπει φρένο στην καλπάζουσα ανεργία

Να μπει ένα φρένο στην καλπάζουσα ανεργία, να δημιουργηθούν συνθήκες νέων θέσεων, να σταματήσει η εγχώρια μετανάστευση αλλά και αυτή προς το εξωτερικό ήταν ο βασικός στόχος της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα το ΕΚΝΚ με τον συντοπίτη μας, μέλος του Δ.Σ της «Μετάβαση Α.Ε», κ. Γεώργιο Τοπαλίδη.

Η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτησης και επανακατάρτησης εργατικού δυναμικού, είναι ένα σημαντικό εργαλείο που γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό ώστε να «ξεμπλοκάρει» η σημερινή εικόνα και σταδιακά να δημιουργούνται όλο και καλύτερες συνθήκες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο σκηνικό της απολιγνιτοποίησης και των απωλειών που αυτή δημιουργεί.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να υπάρχει στενή επικοινωνία και συνεργασία έτσι ώστε όχι απλά να μην χαθούν ευκαιρίες αλλά να υπάρχει εξέλιξη και βελτίωση συνθηκών σε υπάρχοντες καταστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια