Μεταγραφική "Βόμβα" στον Πολύμυλο. Πήρε Πλάτωνα...Η Διοίκηση του Α.Σ ΄΄ΔΑΦΝΗ ΄΄ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Πλάτωνα Καρακατσάνη, ενός Αθλητή με ήθος , επιμονή , δημιουργικότητα στο παιχνίδι του και δεξιοτεχνία αλλά και ενός Ανθρώπου που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους αθλητές του συλλόγου μας και όχι μόνο. Άλλωστε οι πολυπληθέστατες παραστάσεις του ,στα πρωταθλήματα όλων των εθνικών κατηγοριών αποτελούν παρακαταθήκη για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα μας. Η μετριοπάθεια και το ήθος , δεν μας επιτρέπουν να εκθειάσουμε το ΄΄βαρύ ΄΄ βιογραφικό του ,αλλά θα είναι άδικο εκ μέρους της Διοίκησης , ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στην πρόταση μας να ενταχθεί στην δύναμη της ομάδος ,να μην γίνει μία μικρή αναφορά σ’ αυτό :
Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Καρακατσάνης, να θυμίσουμε πως έγινε γνωστός από την παρουσία του στην ομάδα Νέων της Ξάνθης και το 2003 που έγινε επαγγελματίας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ξάνθης μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με ενδιάμεση παρουσία ως δανεικός στην ΠΑΕ Θράκη απο τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Ιούλιο, οπότε και έμεινε ελεύθερος. Ακολούθησε καριέρα σε ομάδες όπως Βέροια, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Αγροτικός Αστέρας, Λάρισα, Πιερικός, Αιγινιακός , ΑΕΠ Κοζάνης.
Η οικογένεια του Α.Σ ΄΄ΔΑΦΝΗ ΄΄ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ τον υποδέχεται με περίσσια χαράς στις τάξεις της και του εύχεται να έχει υγεία και επιτυχίες στα γήπεδα και στη ζωή και να προσπαθήσει μαζί μας, για την επίτευξη των στόχων μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια