Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα!

 



Με τους αγώνες μας τιμάμε την λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η επέτειος του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου δεν είναι απλά μια γιορτή. Ο αγώνας ενάντια στην δικτατορία που κορυφώθηκε με τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου μας διδάσκει: Κανένας αντίπαλος, όσο ισχυρός και αν φαίνεται δεν είναι ανίκητος!!!

Τα συνθήματα εκείνης της εποχής :

«Έξω οι ΗΠΑ, Έξω το ΝΑΤΟ» , «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» αποκτούν σύγχρονο νόημα στο σημερινό αγώνα μας για μόρφωση – δουλειά -ζωή με δικαιώματα.

Στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου από τον ξεσηκωμό του Νοέμβρη, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, των ΗΜΜΥ και του Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με τίτλο «Μάθε την αλήθεια για το Πολυτεχνείο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/11, στις 2.00μμ, στο θεατράκι της πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Κτίριο 1, στο αμφιθέατρο των ΗΜΜΥ).

Οι εκδηλώσεις του τριήμερου εορτασμού θα κορυφωθούν με συγκέντρωση και πορεία των σωματείων, των Φοιτητικών Συλλόγων μας και φορέων, την Πέμπτη 17/11, στις 7.00μμ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Οι Φ.Σ. των Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Σχεδιασμού Προϊόντων.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια