Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής: Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο

 

  
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου αντιπροσωπία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης συναντήθηκε με το προσωπικό και τον Διευθυντή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Δημήτρη Σιόλιο. Συνομιλήσαμε για τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Νοσοκομείου και έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία της Κοζάνης.


 

Αρχικά μας διαβεβαίωσε ότι η παιδιατρική του νοσοκομείου δεν πρόκειται να κλείσει άμεσα καθώς έχει βρεθεί λύση για τουλάχιστον έναν χρόνο. Ακόμη, μας ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών της νέας πτέρυγας που η κατασκευή της θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2024 και έρχεται να λύσει πολλά ζητήματα που αφορούν την στελέχωση.

Είναι ανάγκη η έμπρακτη στελέχωση όλων των πτερυγών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης ώστε ο πολίτης να νιώσει και πάλι ασφάλεια για την υγεία του. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής έχουμε δείξει την στήριξη μας με δράσεις που αφορούν το Νοσοκομείο της Κοζάνης και έχουμε σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης αυτού και του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, είναι στρατηγική επιλογή της παράταξης μας, και θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας στο ζήτημα αυτό. Οι παρεμβάσεις του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για την υγεία είναι:· H ανάπτυξη του τομέα της δημόσιας υγείας, ως ολοκληρωμένης δημόσιας υπηρεσίας, με ισχυρές δομές σε κάθε Περιφέρεια της χώρας.

· Ενιαίο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας υπό δημόσια εποπτεία.

· Σύγχρονα και λειτουργικά δημόσια νοσοκομεία.

· Την δημιουργία σύγχρονων και καινοτόμων μονάδων περίθαλψης εκτός νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

· Την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ.

· Ισχυρές παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι γιατροί.

· Υγεία παντού στα νησιά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια