Αποτελέσματα Εκλογών Υπαλλήλων Περιφέρειας

 Εκλογές των 457 υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (διεξήχθησαν στις 20 Οκτωβρίου 2022 σε Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά και στις 25 Οκτωβρίου 2022 σε Κοζάνη)

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας επιλέγουν…”υπερτοπικά” την εκπροσώπηση τους στα συνταγματικά κατοχυρωμένα όργανα ελέγχου τους (Πειθαρχικό και Υπηρεσιακό Συμβούλιο).

Μετά από πολλά χρόνια, δείχνει να ξεκινά να καλλιεργείται στους υπαλλήλους της Περιφέρειάς μας, διανομαρχιακή συνείδηση στην επιλογή των υπηρεσιακών οργάνων τους, και να προτιμούν για την εκπροσώπησή τους ανεξάρτητους συνδυασμούς που να απαρτίζονται από συναδέλφους τους, υπαλλήλους διαφορετικών νομών.
Για τις 3 από τις 4 εκλόγιμες θέσεις του Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού Συμβουλίου τους, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας προτίμησαν αυτή τη φορά έναν “διανομαρχιακό” ανεξάρτητο συνδυασμό, δίνοντάς του ποσοστό 53% στις εκλογές τους, που έγιναν το τελευταίο δεκαήμερο σε Φλώρινα, Καστοριά, Γρεβενά και Κοζάνη.
Και με συμμετοχή στις εκλογές 363 ψηφοφόρων, αριθμού που ξεπερνά το 80% των εν ενεργεία μονίμων υπαλλήλων της Περιφέρειας, εξέλεξαν τα δύο τακτικά μέλη και τα δύο αναπληρωματικά που θα τους εκπροσωπήσουν για τη διετία 2023-2024 στα κορυφαία υπηρεσιακά όργανα τους, το Υπηρεσιακό και το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Τρεις από αυτούς είναι μέλη του ανεξάρτητου συνδυασμού “Δυναμική Υπαλληλική Κίνηση”, ο οποίος συμμετέχει σταθερά στα κοινά των υπαλλήλων της Περιφέρειας τα τελευταία χρόνια. Το ένα ως τακτικό μέλος και τα δύο ως αναπληρωματικά, με προϋπηρεσία σε διαφορετικούς νομούς της Περιφέρειας μας για τον καθέναν τους.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία, οι εκλεγμένοι Αποστόλης Στάμος, Τριανταφυλλιά Τσιάλτα και Σωκράτης Ηλιάδης και ο αναπληρωματικός Λευτέρης Κλειούσης.


Καλή θητεία τους ευχόμαστε, στο έργο τους, που αφορά την αντιμετώπιση των θεμάτων Υπηρεσιακής και Πειθαρχικής Κατάστασης των υπαλλήλων της Περιφέρειας μας.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια