Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης- Ακροάσεις νέων μελών, Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής Ενηλίκων

 


Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης ανακοινώνει ότι η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής Ενηλίκων, που συγκροτήθηκε στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, συνεχίζει και φέτος τις τακτικές της πρόβες με τον χοράρχη της κ. Βασίλειο Δόντσιο.

Μετά από 2 δύσκολα χρόνια εγκλεισμού και απομάκρυνσης από τα μουσικά δρώμενα, η Χορωδία ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά και για αυτό χρειάζεται το παρόν όλων των μελών της αλλά και την ενσωμάτωση νέων.

Η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου, έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις του Ωδείου και του ΟΑΠΝ, στην 3η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερευνών Πηλίου τον Φεβρουάριο του 2019, καθώς και στην 1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής που διοργάνωσε το Ωδείο μας και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ερμηνείες της.

Στη χορωδία αυτή μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος που εκτιμά την ελληνική παραδοσιακή μουσική και πιστεύει πως έχει μια στοιχειώδη καλλιφωνία.

Η πρώτη συνάντηση-πρόβα της χορωδίας, αλλά και οι ακροάσεις νέων μελών θα γίνουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 8:00μμ, στην αίθουσα «Δρίζειο» (ΔΩΚ).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Ωδείου στο τηλ. 2461034932, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 3.00μ.μ. έως τις 9.00μ.μ.

                                                                                                                            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια