Γιώργος Αμανατίδης: “ταχεία έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας ανάθεσης των μελετών για τα διαχειριστικά σχέδια βοσκών”

 


 

Ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) κ. Γιώργου Γεωργαντά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι συνάδελφοι Βουλευτές Ν. Κοζάνης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, κα. Παρασκευή Βρυζίδου και Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, που δρομολόγησε τη συνάντηση σε συνεργασία με τον κ. Αμανατίδη, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των συνεργατών του κ. Υπουργού και του κ. Χατζηζήση.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ταχεία έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας ανάθεσης των μελετών για τα διαχειριστικά σχέδια βοσκών, αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια στην Ήπειρο.

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι οι δύο παραπάνω Περιφέρειες θα ξεκινήσουν ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες καθόσον διαθέτουν τους αναγκαίους πόρους και ωριμότητα, κάτι που είναι και το ζητούμενο.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν κρίσιμοι παράμετροι για την προώθηση των διαδικασιών μέχρι την ανάθεση των μελετών.

Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Αμανατίδης ανέλαβε να διευθετήσει, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους νομικούς συμβούλους, τις εκκρεμότητες που υπάρχουν το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ταχείας υλοποίησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια