Στα εγκαίνια του 4ου Balcan Forum, ο Στέργιος ΚιάναςΌπως σημειώνει ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Στέργιος Κιάνας:  «Εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχα στα εγκαίνια του 4ου Balcan Forum, που διοργανώθηκε στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις δικτυώσεις, τις συνεργασίες και τις συγκλίσεις στα Βαλκάνια.

Τις εργασίες του Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου, θα απασχολήσουν οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και ο τρόπος που αυτές επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα, τους δημόσιους φορείς και την επιστημονική κοινότητα, καθώς η πανδημία όχι μόνο δεν ανέκοψε, αλλά έγινε πρόκληση και ευκαιρία για τον ταχύ ψηφιακό μετασχηματισμό των δημόσιων υπηρεσιών .

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σημειώνει ήδη πρόοδο στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, που δεν έχει να κάνει μόνο με την τεχνολογία αλλά και την οργανωτική δομή και τη λειτουργία των υπηρεσιών της και προτίθεται να αξιοποιήσει με κάθε δυνατό τρόπο τα εργαλεία, ώστε να πετύχει την ανάπτυξη δικτυώσεων και συνεργασιών, για τη βελτίωση του τεχνολογικού οικοσυστήματος που θα οδηγήσει σε μια νέα ψηφιακή εποχή.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αγαπητούς εκπροσώπους της Κυβέρνησης, Υπουργό Εσωτερικών κο Μάκη Βορίδη και τον οικοδεσπότη Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κο Σταύρο Καλαφάτη». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια