Υποδοχή σπουδαστών/στριων του ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη για το ακαδ. έτος 2022-2023

 

 


Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των 240 σπουδαστών του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Επάρκειας (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη για το ακαδ. έτος 2022-2023.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, τα οποία φέτος υλοποιούνται εξ ολοκλήρου δια ζώσης στο 1ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης που συστεγάζεται η σχολή.

Η Συντονίστρια της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη, Ελένη Τσακιρίδου, Καθηγήτρια ΠΔΜ,

καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές της ΑΣΠΑΙΤΕ στην πόλη μας, και τους ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή χρονιά και επίτευξη των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών τους στόχων. Απευθυνόμενη στους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς της Επαγγελματικής κυρίως εκπαίδευσης ανέφερε:

«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι μαζί σας στην νέα σας αρχή στο ακαδημαϊκό περιβάλλον. Αυτή η δυναμική προοπτική σας έφερε και στα προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη, η οποία βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις προτίμησης τόσο για το υψηλό επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό όσο και για την άψογη και ομαλή λειτουργία του προγράμματος. Όλα αυτά μέτρησαν στην απόφαση σας να επιλέξετε τον δρόμο της ΑΣΠΑΙΤΕ για υψηλή ποιότητας εκπαίδευσης με σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές για την επιτυχημένη επαγγελματική σας πορεία.»

Κλείνοντας η κα.Τσακιρίδου ευχαρίστησε τον Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου, κ. Απόστολο Καραφυλλίδη για την παραχώρηση χώρου της σχολικής του μονάδας για την λειτουργία των μαθημάτων, τονίζοντας την άψογη συνεργασία καθώς και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό για την σημαντική συμβολή τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ενημέρωση των διαδικασιών  από την γραμματεία του Προγράμματος, κα. Λίνα Σταθοπούλου & κα. Σούζη Τσιάμη.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια