Διήμερο εκδηλώσεων με γεύση ανθρωπιάς από τον Σύλλογο Δρομέων Κοζάνης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Κοζάνης, σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα Λευκοπηγής ΕΟΛ Συνείδηση, την Τοπική Κοινότητα Λευκοπηγής και το Δήμο Κοζάνης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μέλος του Συλλόγου Δρομέων Κοζάνης, Κώστα Γκουτζιομήτρο που δίνει το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του και ευχόμαστε ολόψυχα να βγει νικητής.


 

Ο αγώνας στη Λευκοπηγή ήταν αφιερωμένος στο μικρό Παναγιώτη Αναστασιάδη.

“Ευχαριστούμε θερμά τους Δημήτρη Τζεφαλή, και Ευστάθιο Κουλούρη για την τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν τόσο στην εκδήλωσή μας ως εισηγητές όσο και στον αγώνα της Λευκοπηγής. Ο κ. Τζεφαλής συμμετείχε στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων καταλαμβάνοντας την 3η θέση και ο κ. Κουλούρης ήταν ιατρός του αγώνα.
Πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε, για την στήριξη τους, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Νέας Γενιάς, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Όλγα Πουταχίδου, τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ζήση Μάρα, την εφημερίδα Χρόνος Κοζάνης και το δημοσιογράφο Sokratis Moutidis, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλα τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τον αγώνα.

Η επιτυχία της εκδήλωσης μάς δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε τις δράσεις μας με τη διοργάνωση και άλλων επιμορφωτικών εκδηλώσεων”.

 Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια