Στα μαύρα και πάλι το Λιβαδερό. Χάθηκε σε τροχαίο ένα νέο παιδίΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών ο Τσιάμης Αθανάσιος του Ιωάννη, βυθίζοντας για άλλη μια φορά το Λιβαδερό στο πένθος.

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε γύρω στις εννέα και σαράντα πέντε σήμερα το πρωί ο 32χρονος οδηγός αρθρωτού οχήματος Θανάσης Τσιάμης, στον δρόμο Τροόδους-Λεμεσού. Ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι ο άτυχος οδηγός μετέφερε εμφιαλωμένο νερό όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του φορτηγού που οδηγούσε σε σημείο πριν από την κοινότητα Μονιάτη και σε δεξιόστροφη στροφή. 
Το μοιραίο όχημα ανατράπηκε στο οδόστρωμα και αφού σύρθηκε γύρω στα πενήντα μέτρα από την αριστερή πλευρά στο οδόστρωμα, ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα του δρόμου.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του."
https://www.alphanews.live/cyprus/tragodia-ston-moniati-nekros-32hronos-odigos-fortigoy-poy-metefere-nero?fbclid=IwAR2shofJi5lkZ0CZQwylhf91REmfIlvXbbAT0qt_jsHCzEo_uOw2FM0S4kA


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια