"Βράζει" ο Φούντογλου...: 'Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί πάμε κατά διαόλου σε όλα τα επίπεδα..". Τι εξόργισε τον γιατρό που πάντα είναι στα γεγονότα...Σε ένα σοβαρό κράτος όταν ξεσπάνε ακραία καιρικά φαινόμενα και συμβαίνουν καταστροφές στις υποδομές ή στις καλλιέργειες σπεύδουν αμέσως δημόσιοι υπάλληλοι εκεί προκειμένου να τις καταγράψουν και να καθορίσουν τις αποζημιώσεις.

Σε ένα σοβαρό επίσης κράτος τα αναπτυξιακά πρότζεκτ σε μια περιοχή τα σχεδιάζουν και τα υλοποιούν τεχνοκράτες, επιστήμονες και ειδικοί με την καθοδήγηση των πολιτικών. Σε ένα σοβαρό κράτος, τέλος, το που θα χτιστούν Νοσοκομεία και το πως θα διαμορφωθεί ο υγειονομικός χάρτης το καθορίζουν οι πολιτικές ηγεσίες με αρμοδιότητες επί αυτών των ζητημάτων σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες πάνω στα θέματα της υγείας.

Στην Ελλάδα τις φυσικές καταστροφές τις αξιολογούν οι βουλευτές , τα αναπτυξιακά πρότζεκτ τα "τρέχουν" Περιφερειάρχες και τους υγειονομικούς χάρτες τους εκπονούν Δήμαρχοι ! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί πάμε κατά διαόλου σε όλα τα επίπεδα......

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια