Έκανε μάθημα η Κεραμέως στη ΖΕΠ.... Στα θρανία με μαθητές



Την ΠΕ Κοζάνης επισκέπτεται από το πρωί της Παρασκευής η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Αρχικά η υπουργός έφτασε στο ξενοδοχείο Παντελίδης, όπου παρακολούθησε τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, με θέμα την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.
 

Η κα Κεραμέως μιλώντας στους δημοσιογράφους αρκέστηκε στο να πει: “Η επίσκεψη μου στην περιοχή σας, συνέπεσε με τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Θα μιλήσουμε για τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες συνδέονται και με την εκπαίδευση αλλά και το πως θα εξοπλίσουμε τους νέους και τις νέες με δεξιότητες που θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες”.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπουργός στην ομιλία της στο συνέδριο προανήγγειλε τη δημιουργία θεματικού – πειραματικού Ι.Ε.Κ. στην περιοχή μας με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η κα Κεραμέως στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο της ΖΕΠ στην Κοζάνη, όπου την υποδέχτηκε και την ξενάγησε  η διευθύντρια Μαρίνα Χαρισοπουλου, αλλά και το 4ο Λύκειο της πόλης.

H Δ.Ε.Ε.Π Κοζάνης διοργανώνει την Παρασκευή 1 Απριλίου και ώρα 19.30 στο Κοβεντάρειο εκδήλωση με θέμα «Μεταρρυθμίσεις στη Παιδεία: Θεμέλια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας».

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια