"Τιτάνας" η Δόξα Βερμίου Πύργων είχε Χρήστο Παπαδόπουλο (2γκολ) ισοπαλία με τον Τιτάν Σερβίων





Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Πύργων η Δόξα Βερμίου Πύργων πήρε επάξια τον βαθμό της ισοπαλίας και απομακρύνθηκε και άλλο από την ζώνη του υποβιβαβασμού. Ο Τιτάν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 10 λεπτό με 0-1. Η Δόξα Βερμίου Πύργων αντέδρασε γρήγορα και με Παπαδόπουλο Χρήστο έκανε στο 15λεπτο και στο 35 λεπτό το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Σερβίων πίεσε και ισοφάρησε στο 52 λεπτό σε 2-2. Το παιχνίδι κύλησε με τις δύο ομάδες να ζητούν την νίκη. Οι Πύργοι στην επίθεση με Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο και Λεμονή πίεσαν την άμυνα του Τιτάνα δίχως όμως να μπορέσουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τα Σέρβια και αυτά έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία αλλά αυτή την φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το ματς γιατί η άμυνα της Δόξας Βερμιου Πύργων και ο πορτιέρο Χρήστος Τσιτλαχίδης το απέτρεψαν. 
Ο προπονητής Βαγγέλης Καραγεωργίου στο τέλος του παιχνιδιού συνεχάρει όλους τους παίκτες του για την απόδοσή τους κόντρα σε μία δυνατή ιστορική ομάδα όπως ο Τιτάν Σερβίων. Η ομάδα της Δόξας έδειξε "μέταλλο" ομάδας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α! Ερασιτεχνική κατηγορία ήρθε για να μείνει. Η Διοίκηση της ομάδας και ο υπέροχος λαός της ήταν εκεί και στήριξαν την προσπάθεια της. Το Διαιτητικό τρίο ήταν Άριστο στις αποφάσεις του. 
Γραφείο Τύπου Δόξας Βερμίου Πύργων




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια